17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Narin'in Gözaltına Alınmayan Tek Amcası Konuştu: Onu Toprak Bile Kabul Etmeyecek!

Narin'in Gözaltına Alınmayan Tek Amcası Konuştu: Onu Toprak Bile Kabul Etmeyecek!

Narin'in gözaltına alınmayan tek amcası Erhan Güran konuştu: "Onu toprak bile kabul etmeyecek. Böyle vicdansızlık, insanda bir titreme olmaz mı?!"

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin'in Gözaltına Alınmayan Tek Amcası Konuştu: Onu Toprak Bile Kabul Etmeyecek!

Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayeti soruşturmasında bu sabah aralarında Narin'in annesi, babası ve ağabeylerinin de bulunduğu 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. Amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar ise 'kasten adam öldürmek', 'cinayete iştirak' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak' suçlarından tutuklanmıştı. 8 yaşında katledilen Narin'in gözaltına alınmayan tek amcası Erhan Güran, NOW Haber mikrofonlarına konuştu. İşte, amcanın o açıklamaları...

Onu Toprak Bile Kabul Etmeyecek

Amca Erhan Güran, dışarıda kalan tek amca olduğunu, 8 amcanın, kendi oğlu ve yeğenlerinin gözaltında olduğunu belirterek söze başladı. "Onlar için daha karakol kapısına gitmedim. Devletimiz ortaya çıkardığında, kim olursa, gözümün nuru olsa bu cezayı çekecek" diyen amca Erhan Güran, "Yapan susmuş işte kaç gün sonra ortaya çıktı. Ben köylüyü konuşturamam ya da susturamam. Benin öyle bir gücüm yok. Yapan kimse, onu toprak bile kabul etmeyecek" ifadelerini kullandı.

İnsanda Titreme Olmaz Mı?

Erhan Güran, Narin Güran’ın cansız bedenini amcası Salim Güran’dan alarak Eğertutmaz Deresi’ne gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Nevzat Bahtiyar hakkında ise şunları söyledi:

"Nevzat aramalara bizimle birlikte katıldı. Camide otururken geldi yanımıza oturdu, 'Jandarma beni sorguya almış, Salim'den şüpheleniyor musun diye sordular, ben şüphelenmiyorum, Salim böyle bir şey yapamaz. Salim böyle bir insan değil.' demiş. Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı? Bir hareket bozukluğu olmaz mı, bu kadar sakin mi durulur?"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Güran Soruşturmasında 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Narin Güran Soruşturmasında 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Sponsorlu bağlantılar