19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Ordu'da Savcı Kendisini Bekleten Lokantanın Kapısına Jandarmayla Dayandı!

Ordu'da Savcı Kendisini Bekleten Lokantanın Kapısına Jandarmayla Dayandı!

Ordu'da skandal olay! Bir savcı, kendisini yer yok diyerek bekleten lokanta görevlisiyle tartıştı, sonrasında lokantanın kapısına jandarmayla dayandı!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ordu'da Savcı Kendisini Bekleten Lokantanın Kapısına Jandarmayla Dayandı!

Dün akşam Ordu'da ilginç bir olay yaşandı. Saat 20.00 sıralarında Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası'ndaki bir restoranda yemek yemek isteyen M.Ş.K. adlı bir savcıya içeride boş yer olmadığı söylendi. Yarım saat beklemesi gerektiği de söylenen savcı, duruma çok sinirlendi.

Lokantanın Kapısına Jandarma Yığan Savcı Gündem Oldu

M.Ş.K. adlı savcı yarım saat bekledikten sonra tekrar restorana geldi. Ancak bir kez daha kendisine yer bulamadı. Cevaba sinirlenen savcı restoran personeline bağırmaya başladı. Restoran sahipleriyle tartışan savcı, "Ben savcıyım, hepinizi mahvedeceğim" diyerek oradan ayrıldı.

1 saat sonra lokantanın kapısına jandarma yığan ve Ünye'de görev yaptığı öğrenilen savcı, lokantanın tüm personelini dışarı çıkarttırarak "Hepsi ayağıma gelecek" dedi.

O anlarda tüm çalışanlara ve restoran sahiplerine bağırıp masaya yumruk atan savcının görüntüleri güvenlik kameralarına ve cep telefonu kameralarına yansıdı. O görüntüler sosyal medyada da dolaşmaya başladı.

Olayın ardından restoran sahibi dahil 3 kişi geceyi nezarette geçirdi. Hâlâ gözaltında bulunan 3 kişinin savcılıktaki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meta’dan Instagram Erişimi için İlk Resmi Açıklama Geldi! Son Dakika Instagram’dan Türkiye Açıklaması

Meta’dan Instagram Erişimi için İlk Resmi Açıklama Geldi! Son Dakika Instagram’dan Türkiye Açıklaması

Sponsorlu bağlantılar