16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Sağlıkta Şiddet Olayları Bitmiyor! Bu Kez Adres Bodrum

Sağlıkta Şiddet Olayları Bitmiyor! Bu Kez Adres Bodrum

Bodrum'da bir aile sağlığı merkezinde yaşanan hadise 'sağlıkta şiddet olayları bitmiyor' dedirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sağlıkta Şiddet Olayları Bitmiyor! Bu Kez Adres Bodrum

Bodrum Ortakent Yahşi'de sağlıkta şiddet! Bugün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında Ortakent Mahallesi 12 No’lu Aile Sağlık Merkezi'nde yaşanan olayda, bir hastanın doktoru darp etmesi üzerine, doktor kalp krizi şüphesiyle yoğun bakıma alındı.

Doktora Saldırdı

İstanbul'da yaşayan ve ailesiyle Bodrum'a tatile gelen 55 yaşındaki E.S.'nin ateş şikayetiyle aile sağlık merkezine başvurduğu ortaya çıktı. Sonrasında Doktor Mustafa Hürkal Tezvar'ın hastası olmasına rağmen odasına giren E.S.'nin doktor tarafından başka hastaneye gönderildiği ancak E.S.'nin burada tedavi olmak istediği öğrenildi. 

İkili arasında sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Taraflar birbirini karşılıklı olarak darp etti. Aile sağlığı merkezi çalışanları ve hasta yakınları kavgayı sonlandırdı.

Doktorun olay sırasında fenalaştığını gören mesai arkadaşları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Tezvar, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis, E.S. ve kız kardeşini gözaltına aldı. 

Hastanede tedavisi devam eden Doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Ekonomist Açıkladı: Bitcoin Eylül Ayında 100 Bin Doları Görecek!

Ünlü Ekonomist Açıkladı: Bitcoin Eylül Ayında 100 Bin Doları Görecek!

Sponsorlu bağlantılar