Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com 3.sayfa Şehit Polis Şeyda Yılmaz'a Hakaret Etti! Cezası Belli Oldu

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'a Hakaret Etti! Cezası Belli Oldu

İstanbul Ümraniye'de Yunus Emre Geçti'nin şehit ettiği polis Şeyda Yılmaz hakkında hakaret içerikli paylaşım yapan şahıs için istenen ceza belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'a Hakaret Etti! Cezası Belli Oldu

WhatsApp durumundan ve sosyal medya hesaplarından Şehit Polis memuru Şeyda Yılmaz hakkında paylaştığı 'Dünya bir pislikten temizlendi. Dünya bir pislikten daha kurtuldu çok ŞÜKÜR' mesajlar ortaya çıkınca hakkında işlem başlatıldı. Garson olarak çalışan Uğur Bostan adlı şahıs hakkında 7 yıl 7 aya kadar hapis talebinde bulunuldu.

Şehidin Ardından İğrenç Yorum

23 Eylül'de İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti tarafından silahla vurularak öldürülen şehit polis Şeyda Yılmaz için iğrenç yorumlarda bulunan Uğur Bostan yakayı ele verdi.

Durumu Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz fark ederek şikayetçi oldu. Uğur Bostan hakkında soruşturma başlatıldı. Sosyal medya platformlarında şehit Şeyda Yılmaz ile ilgili paylaşımların altına 'Dünyadan bir pislik daha temizlendi' ve 'Dünya bir mikroptan daha temizlenmiş, şükür' gibi ifadeler yazdığı tespit edilen Bostan'ın 7 yıl 7 aya kadar hapsi isteniyor.

Uğur Bostan, bu paylaşımların kendisine ait olmadığını iddia etti. İş arkadaşları ise verdikleri ifadede Bostan'ın 'polisleri sevmediğini, sevmek de zorunda olmadığını' kendilerine söylediklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Twitch Kapatılacak mı? Bakan Uraloğlu'ndan Açıklama Geldi

Twitch Kapatılacak mı? Bakan Uraloğlu'ndan Açıklama Geldi