Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com 3.sayfa Üniversite Hastanesinde Cinsel İçerikli Video Skandalı!

Üniversite Hastanesinde Cinsel İçerikli Video Skandalı!

Mersin Üniversitesi'nde cinsel içerikli video izlendiği iddiası ortalığı karıştırdı. YÖK inceleme başlattı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Üniversite Hastanesinde Cinsel İçerikli Video Skandalı!

YÖK ve Rektörlük, Mersin Üniversitesi (MÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde mesai saatinde cinsel içerikli video izlediği iddia edilen 3 personel hakkında inceleme başlattı. 

İki müdür yardımcısıyla bir başhemşire yardımcısının, mesai saatinde cinsel içerikli film izlediği iddiası ortalığı karıştırdı. Hastane yönetiminin olayı kapatmak için personelin bilgisayarlarına kısıtlama getirdiği iddia ediliyor. Olay, 2021 Şubat ayında Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'nın rektörlük döneminde yaşandı. 

Görgü tanığı, G.T.'nin mesai saatinde Müdür Yardımcıları Y.K. ve T.Ç.'yi uygunsuz içerikli video izlerken yakaladığını belirtti. Olayı hastane yönetimine bildirdiği öne sürüldü. Fakat hastane yönetimi sadece bilgisayarlara kısıtlama getirerek durumu kapattı. 

Yeni rektör Prof. Dr. Erol Yaşar'ın atanmasıyla birlikte, iddiaların merkezindeki M.M. baş hemşire olarak atandı. G.T. ise görevinden alınıp Dermatoloji Servisi'ne nöbetçi hemşire olarak atandı. Durumun ardından G.T., hastane yönetimine yaptığı şikayetlerden sonuç alamayınca YÖK'e 5 sayfalık bir şikayet dilekçesi gönderdi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir’de 5'inci Kattan Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de 5'inci Kattan Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti