17 Yaşındaki Kız, Annesini Öldürmesi İçin Sevgilisini Tetikçi Olarak Tuttu!

17 yaşındaki kız, annesini öldürmesi için 33 yaşındaki sevgilisini tetikçi olarak tuttu. Cinayet planının tüm detayları ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Ohio'nun Canton kentinde kaybolan 17 yaşındaki Kaitlyn Coones isimli genç kızın kaybolması sonucu, koruyucu ailesi kayıp ihbarında bulundu. Mayıs ayında Meksika sınırına yakın bir yerde bulunan Kaitlyn Coones'un yanında 33 yaşındaki sevgilisi Jonathan Jones da vardı. Jones'un çocuk istismarı suçundan arandığı ortaya çıktı.

Sevgilisine 5 Saat Süre Verip Annesini Öldürmesini İstedi

Kayıp davası cinayet soruşturmasına dönüştü. Kaçak sevgililerden 33 yaşındaki Jones hakkında çocuk istismarı suçundan arama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Şoke eden gelişmeler bununla da sınırlı kalmadı.

17 yaşındaki Kaitlyn Coones

17 yaşındaki Kaitlyn Coones'un, sevgilisi Jonathan Jones'u biyolojik annesini öldürmesi için tuttuğu ortaya çıktı. Gerçek annesi Nicole Jones'u öldürmesi için sevgilisine 5 saat süre veren genç kızın, Jones başarısız olunca annesini kendisinin öldürmeye karar verdiği öğrenildi.

33 yaşındaki Jonathan Jones

Kaitlyn Coones, biyolojik annesinin evine pencereden girdi ve elindeki sopayla annesine saldırdı. Ardından boğarak annesini öldürdü.

Öldürülen anne Nicole Jones

Daha sonra iki sevgili, evi temizleyerek cinayet delillerini ortadan kaldırdı. Cesedi sarıp bir çöp konteynerine bırakan ikili daha sonra yakalanarak cinayeti itiraf etti. Ceset henüz bulunamadı.

İLGİLİ HABERLER