Aldatıldığından Şüphelendi Sevgilisini Öldürdü! Yetmedi Yaşlı İnsanları Ağır Yaraladı

İstanbul Büyükçekmece'de kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisini bıçaklayarak öldüren şüpheli M.G., sevgilisinin bakıcılık yaptığı yaşlı insanları da ağır yaraladı!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde korkun bir olay yaşandı. Cinayet vakasında, şüpheli Musa G., Özbekistan uyruklu sevgilisi Zebiniso Dayıyavora'nın kendisini aldattığını düşündü. Bu gerekçeyle genç kadının çalıştığı evi basarak sevgilisini bıçaklayarak öldürdü. Yetmedi, genç kadının bakıcılık yaptığı yaşlı insanları da ağır yaraladı. İhbar üzerine adrese ulaşan polisler şüpheli Musa G.'yi gözaltına aldı. Saldırganın emniyetteki ifadesinde "Beni aldattığını düşündüm" dediği öğrenildi.

Aşk Cinayeti!

Büyükçekmece ilçesine bağlı Pınar Mahallesi Gürpınar Caddesi'nde dün gece saatlerinde meydana gelen cinayet vakasında komşular bir villadan çığlık seslerinin geldiğini duydu. 

Polisi arayarak ihbarda bulunan komşular tedirgin dakikalar yaşadı. Polis ekipleri, olay yerinde Zebiniso Dayıyavora dışında bakıcılık yaptığı M.Ö. ile T.Ö.'yü bıçaklanarak ağır yaralanmış vaziyette buldu.

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Zebiniso Dayıyavora kurtarılamadı. M.Ö. ve T.Ö.'nün yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Şüpheli Musa G., Küçükçekmece'de saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın bıçağını ve kanlı gömleğini denize attığı ve cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Musa G., adliyeye sevk edildi.

İLGİLİ HABERLER