Annesinin evinde tadilat yaptırmak istedi: Çatı katındaki dolapta gördüklerine inanamadı!

Galler’de bir adam, annesinin evinde tadilat yaptırmak istedi. Çatı katındaki dolabı açtığında gördüklerine inanamadı! Dolaptan eski kiracının…

Leslie Harvey, hastanede tedavi altında olan annesine sürpriz yapmak için Kuzey Galler'deki evde tadilat yaptırmak istedi. Harvey, annesinin evinde çatı katına çıktı ve buradaki gizli bölme şeklindeki dolabı açtı. Dolabın içinde gördükleri karşısında şoke olan adam, durumu polise ihbar etti.

Dolapta Eski Kiracının Kalıntıları Bulundu

20 yıllık karanlık sır, tadilat girişimiyle ortaya çıktı! Leslie Harvey, annesi Sarah Jane Harvey'nin evindeki dolapta insan kalıntıları ile karşılaştı. 65 yaşındaki ev sahibi Harvey, hastanedeyken bir anda cinayet şüphelisi konumuna düştü.

Sarah Jane Harvey, polis sorgusunda evini 2. Dünya Savaşı sırasında Frances Alice Knight'a kiraladığını söyledi. Knight'ın cesedini de teşhis etti.

65 yaşındaki kadın, 1940 yılında Knight ile birlikte evde çay içtikleri sırada kiracısının aniden hayatını kaybettiğini ve durumu polise vermek yerine kiracısının cansız bedenini çatı katındaki dolaba sakladığını itiraf etti. İnsanlara da kiracısının huzurevine yerleştiğini söylediğini itiraf etti.

Talihsiz kadının cansız bedeni 20 yıl sonra evdeki dolaptan ikiye katlanmış halde bulundu.

İLGİLİ HABERLER