Müge Anlı'nın İtalyan Versiyonu: Annesini Öldürdüğünü Böyle İtiraf Etti!

Bu da İtalyan işi Müge Anlı vakası! 50 yaşındaki adam, annesini öldürdüğünü tüm ayrıntılarıyla itiraf etti. O detaylar kan dondurdu!

İtalya'da yayınlanan bir televizyon programı Müge Anlı, Esra Erol, Didem Arslan Yılmaz gibi programları aratmadı. 'Pomeriggio Cinque' adlı programa çıkan 50 yaşındaki Lorenzo Carbone, demans hastası annesini nasıl öldürdüğünü itiraf etti. Carbone, canlı yayında işlediği suçu itiraf ederken gözyaşlarına boğuldu.

Annesini Boğarak Öldürdü

80 yaşındaki demans hastası annesi Loretta'yı boğarak öldürdüğünü tesadüf eseri itiraf etti. İtalyan programda haber yapılan cinayetin faili, talihsiz kadının oğlu çıktı. Programın olay yerinde gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında muhabirin oradan geçen rastgele bir adama cinayeti sormasıyla büyük bir sır açığa çıktı. Röportaj yapılan kişi, cinayeti işleyen Lorenzo Carbone çıktı.

Carbone, röportajda annesini boğarak öldürdükten sonra yakınlardaki kasabaya kaçtığını, annesinin bunama sorunuyla artık baş edemediğini ve bir anlık kararla annesini boğduğunu itiraf etti.

Anne katili cani, annesini ayakkabı bağıyla öldürdüğünü itiraf etti. Canlı yayında yapılan bu itiraf sonrası katil zanlısı Carbone polislere teslim edildi.

İLGİLİ HABERLER