Öldü Sanılıp Toprağa Verilen Halit Baysu'nun Yaşadığı Fark Edildi! Hastaneye Kaldırıldığında Çok Geç Kalınmıştı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde öldüğü sanılan Halit Baysu'nun tabutundan gelen sesler üzerine, zayıf da olsa nabzının attığı fark edildi! Derhal hastaneye kaldırılan Baysu için ne yazık ki çok geç kalındı...

İstanbul'un Fatih ilçesinde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Öldü sanılan Halit Baysu'nun bedeni toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında orada bulunanlar, tabut içerisinden gelen seslerle irkildi. Baysu'nun defnedildiğinde aslında hayatta olduğu, zayıf da olsa halen nabzı olduğu sağlık ekipleri tarafından tespit edildi. Hastaneye kaldırılan Halit Baysu, tüm müdahalelere rağmen kısa süre sonra hayatını kaybetti. Merhum Halit Baysu'nun ailesi bu skandal olaydan sorumlu olanların cezalandırılmasını istiyor.

Diri Diri Gömüldü, Durum Çok Geç Fark Edildi!

Halit Baysu'nun cansız bedeni daha fazla inceleme için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Hastanede basın mensuplarına konuşan Baysu'nun oğlu Yiğit Baysu, "Doktor hayatında hiç böyle bir şey görmediğini söyledi. O sesi duymasaydık onu diri diri gömerdik. Kendi kendine toprağın altında ölmüş olurdu. Öldüğünü düşünerek fişi çektiler. Babam yıkanıp defin için hazırlanmadan önce -40 derecede morgda üç saat boyunca bırakıldı. Adli tıp raporunu bekliyoruz ve yasal işlem başlatacağız" diyerek durumu ve hislerini anlattı.

İLGİLİ HABERLER