Şanlıurfa'da Köpekten Kaçan Çocuk Az Kalsın Arabanın Altında Kalıyordu

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde sokak köpeğinin kovaladığı küçük çocuk, kaçarken az kalsın arabanın altında kalıyordu. Talihsiz çocuk ölümden döndü.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Viranşehir Caddesi'nde küçük bir çocuk, kaldırımda yatan sokak köpeklerinin yanından geçiyordu. Temkinli bir şekilde yürüyen çocuğu gören köpeklerden biri çocuğa saldırdı. Can havliyle yola doğru kaçan çocuğa neredeyse bir otomobil çarpıyordu.

Son Anda Durdu

Yola fırladığında panikten yere düşen çocuk, o sırada yoldan geçmekte olan bir otomobilin altında kalma tehlikesi yaşadı. Neyse ki, sürücü çocuğu son anda fark ederek ani fren yaparak durdu. Daha sonra tekrar ayağa kalkan çocuk, kaçarken başka bir otomobilin altında ezilme tehlikesi de yaşadı.

İkinci aracın sürücüsü, hem manevra yaparak çocuğu ezilmekten kurtardı hem de aracı köpeğin üzerine sürüp köpeği çocuktan uzaklaştırdı.

O korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Vatandaşlar, sokak köpeklerinin özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturduğunu söyleyerek korkularını dile getirdi. Mahalleli çocuklar, hiçbir şey yapmadıkları halde oradaki köpeklerin kendilerine saldırdığını ifade etti.

İLGİLİ HABERLER