Sıla Bebeğin Yaşam Savaşı 26 Gündür Devam Ediyor

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğradığı tespit edilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin yaşam mücadelesi, 26’ncı gününde yoğun bakımda devam ediyor.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bundan yaklaşık 1 ay önce annesi Bakiye Y.'nin 2 yaşındaki kızı Sıla'yı işe giderken komşuya bıraktığı, Sıla bebeğin, komşunun iki erkek çocuğu tarafından darp edilip, cinsel istismara uğradığı tespit edilmişti. Anne Bakiye Y.'nin bebeğini hastaneye geç de olsa götürmesi sonucu bir hemşire tarafından fark edilen istismar olayı Türkiye'de infial yaratmıştı.

Sıla Bebek Hayata Tutunmaya Çalışıyor

Minik bebek tedavinin ardından hemen entübe edildi. 26 gündür entübe halde yoğun bakımda tedavisi devam eden Sıla bebeğin yaşam mücadelesinde bugün 26'ncı gün.

Vicdanı olan herkesin Sıla bebekten gelecek müjdeli haberlere ihtiyacı var. Minik Sıla'nın tedavisi Malkara'daki bir hastanede devam ederken, ailesi ve yakınları hastane önünde umutlu haberler bekliyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada anne Bakiye Y., cinsel istismar suçlamasıyla komşunun iki çocuğu ve iki kişi daha tutuklandı.

İLGİLİ HABERLER