Diyarbakır'da Havuz Keyfi Yapmak İsteyen Kadınlara Korkunç Tehdit: 'Sizin Aile Üyelerinizi Öldürdük'

Diyarbakır'da bir sitede, kadınların havuza girmesini engellemek isteyen bir grup, site sakinlerine tehditler savurdu. Gruptan bir kişi, "Sizin ağababalarınızı öldürmüşüz. Mezarları bile belli değil." diyerek dikkat çekti. Olayın detayları araştırılıyor.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan 7 bloklu lüks bir sitede yaşanan olay, havuzda gerçekleşti. Kadınların havuza girmesini engellemek isteyen bir grup, iddiaya göre ellerinde baltalarla havuza saldırdı.

Havuzu Kapatma Tehdidi

Grup, havuzu kapattıracağını söyleyerek şezlongları kırıp havuza attı. Durumu öğrenilemeyen bir şahıs, "Hele hanginizin gücü bize yetiyor. Sizin ağababalarınızı öldürmüşüz, daha mezarlarının yeri belli değil." şeklinde tehditler savurdu.

Site Sakinlerinden Şikayet

Site sakinleri, şahsın tehditleri üzerine şikayetçi olmaya hazırlanıyor. Tehditler nedeniyle endişeli oldukları belirtiliyor.

Milletvekilinden Tepki

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, olayın ardından sosyal medyadan bir açıklama yaparak devlet içindeki bazı karanlık odakların Diyarbakır'da kirli oyunlar çevirmeye çalıştığını ifade etti. Eren, "Dans eden gençler dövülüyor, kahve içen yurttaşlar taciz ediliyor. Son olarak bir şahıs kadınlara 'Sizin ağababalarınızı öldürmüşüz, daha mezarlarının yeri belli değil' diyerek tehditler savuruyor." dedi.