Cansu Dere ‘1001 Gece Masalları’ Dizisinin Şehrazat’ı Oldu

Cansu Dere yeni dizisi ‘1001 Gece Masalları’ ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu dönem projesinde ‘Şehrazat’ karakterine hayat verecek. İşte, yeni projenin detayları!

Ekranların en beğenilen oyuncularından Cansu Dere, son olarak Kanal D’nin ‘Sadakatsiz’ adlı dizisinde Asya karakterini canlandırdı. 44 yaşındaki başarılı oyuncunun hayranları uzun süredir Dere’den yeni proje müjdesi bekliyor. Beklenen an geldi… Cansu Dere yeni dizisi ile çok yakında sevenlerinin karşısına çıkacak. ‘1001 Gece Masalları’ dizisi ve Şehrazat rolü hakkında ilk detaylar haberimizde…

Cansu Dere Yeni Dizisi ‘1001 Gece Masalları’ İle Ekranlara Dönüyor

Türkiye'nin gözde oyuncularından Dere, yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Yeni sezonda gelen proje tekliflerini değerlendiren güzel oyuncu, kararını verdi. Bozdağ Film'le anlaşan Dere, Tabii platformunda yayınlanacak olan dijital dizide Şehrazat olarak izleyici karşısına çıkacak.

Hayatta kalmak ve Sultan Şehriyar’a gerçekleri göstermek için 1001 gece masallarını anlatan Şehrazat’ın destansı hikayesini anlatan 1001 Gece Masalları’ dizisini Atilla Engin kaleme alıyor.

Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak olan dizi için dev plato ve dekorlar hazırlanıyor.

Cansu Dere yeni dizisinin çekimlerini bitirdikten sonra, televizyon ekranlarına da dönecek. Ünlü oyuncu Limon Film imzalı 'Körebe' dizisiyle anlaşmak üzere.

İLGİLİ HABERLER