Mehmed Fetihler Sultanı Yeni Sezon Ne Zaman? 2. Sezon Dizi Hakkında Detaylar.

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Mehmed Fetihler Sultanı, 11 Haziran 2024 Salı günü 1. sezon finalini yapmıştı. Dizinin 2. sezonu merakla bekleniyor. Peki, Mehmed Fetihler Sultanı yeni sezon ne zaman? İşte bu sorunun cevabı ve 2. sezon detayları.

Mehmed Fetihler Sultanı 2. Sezon Tarihi

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin set ekibi, 2024 yılının Eylül ayında yeniden bir araya gelecek. 2. sezon çekimlerine Eylül ayının ikinci haftasında başlanacağı duyuruldu. Başrollerini Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Tuba Ünsal, ve Sinan Albayrak gibi isimlerin paylaştığı diziye yeni oyuncular da katılıyor. Wilma Elles, Luka Peros, Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karali, Osman Soykut, ve Sibel Aytan gibi isimler de yeni sezonda yer alacak.

Dizinin 2. sezonu, Ekim ayının başında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. İlk sezon finalinde, Murad Han’ın oğlu Şehzade Mehmed’in tahta geçmesi ve Bizans’a sığınan Orhan’la olan mücadelesi konu edilmişti. Yeni sezonda, bu tarihi mücadelenin daha derin işlendiği olaylar dizisi ekrana taşınacak.

İLGİLİ HABERLER