Yabani Rüya Neden Ayrıldı? Simay Barlas'ın Ayrılığı Hakkında Detaylar

Yabani Rüya Neden Ayrıldı? Yabani dizisinin başrol oyuncularından Simay Barlas’ın, canlandırdığı Rüya karakterine veda etmesi izleyicileri şaşırttı. 14 Eylül 2024’te ikinci sezonuyla izleyicisiyle buluşan dizideki bu ayrılık, dizi hayranları arasında büyük yankı uyandırdı.

Yabani Rüya Neden Ayrıldı?

Simay Barlas’ın diziden ayrılmasının ardında birkaç neden olduğu düşünülüyor. Öne çıkan sebeplerden biri, sezon başında yapılan 39 bölümlük sözleşmenin sona ermesi olarak konuşuluyor. Ayrıca, Simay Barlas'ın başrol arkadaşı Halit Özgür Sarı ile özel hayatlarındaki birlikteliğin sona ermesi, Barlas’ın dizide rol almak istememesine yol açmış olabilir. Ancak dizinin yapımcısı, bu ayrılığın özel hayatla ilgili olmadığını savunuyor ve sette bu tarz kişisel sorunların yaşanmadığını belirtiyor.

Simay Barlas Geri Dönecek Mi?

Dizide Yaman’ın sevgilisi olan Rüya karakteriyle sevilen Barlas’ın ayrılığı kalıcı görünüyor. 21 Eylül 2024’te yayınlanan 38. bölümde diziye veda eden Barlas, şu anda yeni projeler üzerinde çalışmalar yapıyor ve Yabani dizisine geri dönmesi beklenmiyor.

Simay Barlas’ın ayrılığı, hem sözleşme bitimi hem de özel hayatındaki gelişmelerle ilişkilendirilse de, oyuncunun kariyerinde yeni projelere yönelmesi bu kararı pekiştiriyor.

İLGİLİ HABERLER