Donald Trump, Kamala Harris'in İkinci Canlı Yayın Davetini Reddetti

ABD Başkan Adayları Donald Trump ve Kamala Harris, geçtiğimiz günlerde canlı yayında kozlarını paylaşmıştı. Trump, Harris'in ikinci canlı yayın davetini reddetti.

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, rakibi Kamala Harris'in 23 Ekim'deki ilk canlı yayının ardından ikinci kez canlı yayında karşıya gelme davetini reddetti.

Trump’tan Harris’in Teklifine Olumsuz Yanıt

Harris, X hesabından, "23 Ekim'de ikinci bir başkanlık tartışmasını memnuniyetle kabul edeceğim. Umarım Donald Trump bana katılır" diye yazdı.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, mesajına, "Donald Trump'ın bu tartışmayı kabul etmekte hiçbir sorunu olmamalı. Haziran ayında katıldığı ve CNN'in moderatörlerini, kurallarını ve reytinglerini övdüğü CNN tartışmasıyla aynı format ve kurulum" sözlerini de ekledi.

Kuzey Carolina eyaletindeki bir mitingde Trump, “Başka bir tartışma yapmak için çok geç. O bir tartışma yaptı. Ben iki tane yaptım. Başka bir tartışma yapmak için çok geç. Birçok açıdan bunu yapmayı çok isterdim ama çok geç. Oylama yapıldı" diyerek Harris’in teklifini geri çevirdi.

Kamala Harris ve Donald Trump ilk kez 10 Eylül'de canlı yayında tartıştılar.

İLGİLİ HABERLER