Harris, Trump'a Meydan Okudu: "Onun Ne Türde Biri Olduğunu Biliyorum!"

Joe Biden'ın adaylıktan çekilip Kamala Harris'in Demokratların adayı olmasının ardından, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ile Harris arasında sular durulmuyor.

İşte, Kamala Harris'in az önceki halka hitabından Donal Trump için sarf ettiği inanılmaz sözler...

Harris'tan Trump'a Dev Meydan Okuma

Savcı olduğu dönemlerden bahsederken, rakibi Trump'ı hedef alan Harris, Trump'ı mahkeme salonunda tanıdığı suçlulara benzetti.

"Başkan yardımcısı seçilmeden önce, Amerika Birleşik Devletleri senatörü seçilmeden önce, Kaliforniya eyaletinin başsavcısı seçildim ve ondan önce de mahkeme salonu savcısıydım. Her türden faili üstlendi. Kadınları taciz edenler, dolandırıcılar, kendi çıkarları için kuralları çiğneyen hırsızlar. O yüzden beni dinleyin, Donald Trump'ın ne türde biri olduğunu iyi biliyorum." sözlerini sarf eden Harris, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

"Ve bu kampanyada size söz veriyorum, haftanın her günü kendi rekorumu gururla onun karşısına koyacağım." cümlesiyle ABD Başkanlık seçimindeki iddiasını vurgulayan Kamala Harris, Donald Trump'ı hedef alan sözlerine şöyle devam etti:

"Kaliforniya başsavcısı olarak, öğrencileri dolandıran, ülkemizin en büyük kâr amacı güden kolejlerinden birine karşı görev aldım. Donald Trump, öğrencileri dolandıran, kâr amacı güden bir üniversite işletiyordu. Bir savcı olarak cinsel istismar davalarında uzmanlaştım. Trump cinsel istismardan sorumlu bulundu.

Kaliforniya başsavcısı olarak büyük Wall Street bankalarına karşı çıktım ve onları dolandırıcılıktan sorumlu tuttum. Donald Trump 34 farklı suçtan dolayı dolandırıcılıktan suçlu bulundu.

Ayrıca hata yapmayalım, bu kampanya sadece Donald Trump'la ilgili değil. Bu kampanya kimin için savaştığımızla ilgilidir. Bu kimin için savaştığımızla ilgili."

İLGİLİ HABERLER