Kızılay Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kızılay Bursu Ne Kadar?

Türk Kızılayı her yıl ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine burs şansı tanıyor. Peki, 2024-2025 döneminde Kızılay burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Kızılay bursu ne kadar? İşte detaylar!

Kızılay burs başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından binlerce öğrenci, sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Yükseköğrenim programlarında okuyan öğrenciler Kızılay burs sonuçlarını nereden, ne zaman ve nasıl öğrenebilir? Peki, Kızılay bursu ne kadar ödenecek?

Kızılay Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bu yıl 16 – 25 Eylül 2024 tarihleri arasında alınan burs başvurularının ön değerlendirme süreci dün tamamlandı. 30 Eylül - 5 Ekim 2024 tarihleri arasında sisteme belgeler yüklenecek. Ardından, video mülakat süreci 17-22 Ekim 2024 tarihleri arasında tamamlanacak.

Kızılay burs başvuru sonuçlarının 1 Kasım 2024 tarihinde açıklanması bekleniyor. Sonuçları 1 Kasım'dan itibaren Kızılay'ın resmi internet sitesinden öğrenmek mümkün olacak.

Kızılay Bursu Ne Kadar?

2023 senesinde ortaöğrenim bursu aylık 250 TL, yükseköğrenim bursu aylık 500 TL idi. Burs miktarının bu yıl artması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER