İslam Memiş'ten Dikkat Çeken Açıklama: Parasını Değerlendirmek İsteyen Buraya Yatırım Yapsın!

Ünlü ekonomist İslam Memiş, o yatırım aracı ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Memiş, Eylül ayını işaret etti.

Parasını değerlendirmek ve en azından değer kaybetmesini engellemek isteyen vatandaşlar, farklı yatırım araçları arıyor. Türkiye’nin en popüler ekonomistlerinden olan Memiş, parasını değerlendirmek isteyenlere Bitcoin’i işaret etti.

Geleceğin para birimi olarak görülen Bitcoin kısa süre önce ABD, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan ETF onayı aldı. Alınan bu onay ile birlikte BTC kısa süre içerisinde 73.000 $ seviyesini aştı. Kar satışları ile birlikte 60.000 $ seviyelerine geriledi.

Ünlü ekonomist, Bitcoin’in 50.000 $ seviyelerine kadar çekilebileceğini ifade etti. Kar satışları ve diğer yatırım araçlarının bu duruma neden olacağını belirtti.

Eylül ayı ile birlikte BTC’nin tekrar yükselişe geçeceğini ve 80.000 $ seviyelerini zorlayacağını ileri sürdü. İslam Memiş, halving döneminde bu yükselişin kaçınılmaz olacağını dile getirdi.

Halving, kripto para biriminin üretim hızı. Halving döneminde bu hız yarıya düşüyor ve bir coin’in üretim maliyeti artıyor. İşte bu durum nedeniyle BTC’nin hızlı bir şekilde yükselişe geçeceği tahmin ediliyor.

Yatırımcıların kripto para varlıklarına dair yatırımlarında dikkat olması gerekiyor. Ani ve düşünmeden alınan kararlar, ciddi kayıplara yol açıyor.

İLGİLİ HABERLER