Ripple (XRP) Fiyatı İçin Son Tahminler Yapıldı: Pozitif Gelişmeler Söz Konusu

Kripto para piyasalarında uzman analistlerden altcoin tahminleri gelmeye devam ediyor. Ripple (XRP) fiyatı için son tahminler gayet olumlu yönde. İşte, güncel Ripple tahminleri!

Ripple'ın kripto para birimi XRP'nin fiyatı uzun zamandır dikkat çekici bir performans göstermiyor. Ancak son yıllarda SEC'e karşı iki dava kazandı. XRP hala piyasa değeri açısından dünyanın yedinci büyük kripto para birimi.

2024 yılını pek de iyi geçirmeyen XRP, Mart ayında bir miktar yükselse de Temmuz'daki düşüşü kaçınılmaz oldu. 1 yıldan uzun süre önce başlayan yatay hareketi sonucu, XRP fiyatı 0,4 ila 0,7 dolar arasında değişti.

2023 ve 2024'te SEC'e karşı kazanılan davaların ardından, Ripple tam toparlanacak ve XRP değeri artacak diye beklerken, yatırımcılar yine hüsrana uğradı.

Ripple (XRP) Fiyatına İlişkin Pozitif Tahminler

Bazı analistlere göre, XRP fiyatı, kripto para piyasası kadar hızlı gelişen bir piyasada, artık eski haber olarak kabul edilmesi gereken şeye henüz tam olarak tepki vermemiş olabilir. Kripto para analisti Matt Hughes, piyasanın uçuşa hazır olabileceğini öne sürdü.

Bu analize göre, er ya da geç XRP fiyatında bir artış olmalı, çünkü aylık grafikteki Bollinger bantları 2017'den beri görülmemiş seviyelere daraldı.

Mesele şu ki, bir süredir XRP fiyatının oynaklığında önemli bir daralma yaşanıyor ve genellikle bu dinamik, fiyat oynaklığında ani bir patlamaya neden olma eğiliminde. Hughes'a göre, bu patlama yukarı yönlü gerçekleşecek.

XRP fiyatında artış öngören başka analistler de var, ancak daha az iyimser olanların da olduğunu eklemek gerekir.

Şunu unutmamak gerekir ki, var olan yüz milyar XRP token'ından 43'ten fazlası hala Ripple şirketinin elinde.

İLGİLİ HABERLER