Turkcell Çalışanından Şoke Eden Paylaşım! Zamlı Tarifelerin Nedeni Belli Oldu!

GSM operatörleri zam kararıyla vatandaşı çileden çıkarmıştı. Zamlı tarifelerin nedeni belli oldu! Turkcell çalışanının o paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell gibi ülkenin önde gelen telekom ve GSM operatörlerinin zamlı tarifeleri aboneleri adeta çileden çıkardı. Yüklü miktarda fatura geldiğini gören kullanıcılar soluğu sosyal medya ve şikayet platformlarında alarak, tepkisini gösterdi.

Turkcell Küçükyalı plazasında çalışan genç bir kadının, 'Turkcell Küçükyalı plazada bir günüm' diye adlandırdığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşması, tepkilerin çığ gibi büyümesine sebep oldu.

Zamların Sebebi Belli Oldu

Turkcell çalışanının iş yapmak dışında her şeyi yaptığını gösterdiği, lüks içinde geçen bir çalışma gününü kaydedip paylaştığı görüntüler, son zamanlardaki tarife zamlarının kaynağını kanıtlar nitelikteydi.

Kaldı ki, sosyal medyada bu paylaşımı gören binlerce kişi benzer yorumu yaptı. Vatandaşlar, "Turkcell, çalışanlarına ekonominin kötü olduğu böyle bir dönemde bu şartlarda çalışma imkanı sunuyorsa, bunun bedelini abonelerine mi ödetiyor?" gibi yorumlar yapıldı.

Siz, bu konuda neler düşünüyorsunuz?

İşte, Turkcell çalışanının o paylaşımı…

İLGİLİ HABERLER