İsmail Hacıoğlu'nun Mutluluğu Kısa Sürdü: Çift Tekrar Ayrıldı

İsmail Hacıoğlu, 2015 yılında Duygu Kumarki ile birlikteliğini sona erdirmişti. Ocak ayında tekrardan bir araya gelen ikili, tekrardan ayrılık haberini duyurdu.

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki Şubat 2016'da nikah masasında evlilik için ‘evet’ demişti. Aynı yıl kızları Yemin dünyaya gözlerini açmıştı. Çiftin evliliği 2020 yılına kadar sürmüş ve ardından boşanma kararı gelmişti.

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki, 4 yıllık bir evlilik sürdürdü. Kumarki evlilikleri bittikten sonra bunun sorumlusu olarak Merve Çağıran'ı sorumlu tuttu. Merve Çağıran cephesinden iddalara yanıt gecikmedi ve “Yuva yıkan kadın değilim” dedi. Bunun üzerine bir süre daha İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran ilişkisi sürdü.

Hacıoğlu ile Çağıran ilişkisi de uzun vadeli olmadı. İsmail Hacıoğlu bundan sonra gönlünü Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı. Bu haber o dönem magazin gündemini oldukça meşgul etmişti. Aslıhan Gürbüz, İsmail Hacıoğlu ile olan bütün fotoğraflarını silip ardından oyuncuyu engellemişti. Ünlü çiftin ayrılık sebebinin ise İsmail Hacıoğlu'nun henüz evliliğe sıcak bakmaması gösterilmişti.

İsmail Hacıoğlu daha sonra aradığı aşkı yine eski eşine dönerek buldu. Duygu Kumarki, İsmail Hacıoğlu ile birlikte olduğu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Ocak ayında başlayan bu ilişki de çok uzun süreli olmadı ve sona erdi. Ayrılık kararını alan Duygu Kumarki sosyal medya hesabından, “Eski eşim ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız.” dedi.

İLGİLİ HABERLER