Narin Güran Otopsi Raporu Adli Tıp Kurumu Tarafından Tamamlandı

Narin Güran otopsi raporu Adli Tıp Kurumu tarafından tamamlandı. Narin'in kaybolduğu gün boğularak öldürüldüğü ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bir çuvalın içerisinde bulunmuştu. Cansız bedenden alınan 91 numune İstanbul ve Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda haftalardır inceleniyordu. Küçük Narin'in otopsisi tamamlandı.

Cinayet soruşturması kapsamında amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, Narin'i dereye gömen Nevzat Bahtiyar, yenge Hediye Güran da dahil 12 kişi tutuklandı.

Narin'in Otopsi Raporu Tamamlandı

Narin'in kesin ölüm nedeni İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucu belirlendi.

Narin Güran'ın "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı" olarak öldürüldüğü belirlendi.

Ancak mevcut verilerle kız çocuğunun cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı konusunda tıbbi değerlendirme yapılamadığı belirtildi.

Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos tarihinde öldürüldüğü anlaşılırken, bacağındaki kopmanın cesedin hayvanlar tarafından parçalanması sonucu meydana geldiği değerlendirildi.

Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili incelemenin sonucu daha sonra çıkacak.

Türkiye'yi yasa boğan vahşi cinayette, 8 yaşındaki Narin Güran'ın "ağız ve burun kapanması, göğüs ve boyun bölgesine bası sonucu oksijensiz bırakılmasına" bağlı meydana geldiği raporda belirtildi.

İLGİLİ HABERLER