Narin Güran’ın Kuzeni Ali Güran’dan Kan Donduran İtiraf: Her An Öldürülebilirim!

Narin Güran’ın kuzeni Ali Güran’dan kan donduran paylaşım! AKP’li milletvekili Galip Ensarioğlu hakkında tüyler ürperten itiraf. İşte o paylaşım…

Narin Güran'ın kuzeninden şok sözler: Ağzımı açarsam beni de öldürecekler! Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturması devam ederken, son olarak Nevzat Bahtiyar ifadesini değiştirmiş ve Narin'i amca Salim Güran'ın öldürdüğünü itiraf etmişti. Bu itiraftan sonra soruşturma yeni bir boyut kazanmıştı.

Tüm Türkiye küçük kız çocuğunun katilini merak ederken, bugün Narin'in kuzeni olduğunu iddia eden Ali Güran adlı bir şahıs, sosyal medya hesabından tüyler ürperten bir paylaşımda bulundu. İşte, kuzen Güran'ın kan donduran o açıklamaları!

Ağzımı Açarsam Beni de Öldürecekler

Paylaşımında Cumhurbaşkanına seslendiğini belirten Ali Güran, "Sizin bilmediğiniz şeyler var. Narin’in kuzeniyim. Ağzımızı açsak bizi öldürecekler köyde Yeter artık yeter. Tek tek açıklayacağım" diyerek kan donduran açıklamalarda bulundu.

Narin Güran'ın öldürüldüğü günün gecesinde köyde kimsenin dışarıya çıkmasına izin verilmediğini, o gece AKP'li Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile defalarca kez görüşme yapıldığını iddia etti.

Galip Ensarioğlu’nun bu cinayeti kapatacağını söylediğini ve karşılığında aileden yüklü miktarda para ve arazi istediğini öne süren Ali Güran, halen o köyde yaşadığını ve köyü susturan kişinin Galip Ensarioğlu olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Ali Güran, "Lütfen Ensarioğlu'nu gözaltına alın. Bunları söyledikten sonra beni de öldürebilirler" çağrısında bulundu.

İLGİLİ HABERLER