Narin’in Babası Arif Güran: Nevzat Bahtiyar İtirafçı Değil, Kızımın Katilidir!

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın babası Arif Güran, bugün kızının katilini açıkladı. Baba Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ı işaret etti...

Narin Güran soruşturmasıyla ilgili A Haber'e açıklamalarda bulunan baba Arif Güran, kızının katilinin kardeşi Salim Güran değil, itirafçı Nevzat Bahtiyar olduğunu iddia etti. Bahtiyar, 21 Ağustos günü amca Salim Güran'dan aldığını söylediği Narin'in cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi'ne gömdüğünü ve küçük Narin'i Salim Güran'ın öldürdüğünü söylemişti.

"Kızımın Katilidir"

Narin'in babası Arif Güran, son dakika açıklamalarıyla tüm Türkiye'yi şoke etti. Baba Güran, Nevzat Bahtiyar ile ilgili şunları söyledi:

“Benim gözümde katilden hiçbir farkı yoktur. İtirafçı değil bu insan bir katildir. Katilden hiçbir farkı yoktur. (Narin’in kayıp olduğu günlerde) Hiç utanmadan, elleri bile titremeden hep benim yanımda oturuyordu. O zaman itiraf etseydi. Devletimizin onu yakaladıktan sonra ‘itirafçıyım’ diyor. Ne itirafçısı? Devlet seni yakalamadan önce söyleseydin itirafçıydın. Devlet seni yakaladıktan sonra benim gözümde bir katilsin. Devlet, Allah’ın izniyle gereğini yapacak, benim umudum tam.”

Arif Güran açıklamalarına şöyle devam etti:

"Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. O adamın kırmızı arabası o gün kapısında değildi. Kızımı tepeye çıkarmış. O namussuz cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Son ifadesinde, kızımı sözde benim evimden götürmüş. Soruşturma var, devlet kızımın katilini bulacak."

Ailesi hakkında ise şu sözleri söyledi:

"Kardeşim Salim Güran'ın böyle bir şey yapması için sebep yok. Ailemin suçu varsa devlet cezasını versin. Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim."

İLGİLİ HABERLER