Nevzat Bahtiyar Narin'in Katilini Açıkladı: Salim Güran ile Yüksel Güran'ı Cinsel İlişkiye Girerken Gördüğü İçin...

Narin Güran cinayeti soruşturmasında son dakika! Nevzat Bahtiyar, dün gece adliyeye gelerek vicdan azabı çektiğini söyleyerek Narin’in katilinin kim olduğunu açıkladı!

Diyarbakır, Bağlar, Tavşantepe’de 21 Ağustos’ta vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturması devam ediyor. 12 tutuklunun yanı sıra gözaltı sayısı da artıyor. Narin’in cesedini amcası Salim Güran’dan alıp Eğertutmaz Deresi’ne gömen itirafçı Nevzat Bahtiyar, dün gece vicdan azabına dayanamayarak adliyeye geldi ve her şeyi itiraf etti!

Narin’i Salim Öldürdü!

Nevzat Bahtiyar, küçük kızı amcası Salim Güran’ın öldürdüğünü itiraf etti. İşte, itirafçı Bahtiyar’ın kan donduran o ifadesi…

"Salim'in tehditleri ve olayın sıcaklığı sebebiyle bazı detayları farklı anlattım. Kızın boğulduğu 21 Ağustos günü saat 15.08'de Salim Güran'ı su meselesi yüzünden aradım. Salim beni ağabeyi Arif'in evinin bulunduğu tepeden seslenerek yanına çağırdı. Arif Güran'ın evine girdik. Bir oda hariç tüm odaların kapısı kapalıydı.

Evin önünde Narin'in annesi Yüksel Güran ellerini yüzüne kapatmış ağlıyordu. Salim beni solda bulunan odalardan birine götürdüğünde Narin’in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin’in ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı. Salim bana, ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sende benim suç ortağımsın. Bu olaya tanık olduğun için bu cesedi yok edeceksin. Yoksa senin oğlunu gittiği futbol okulundan aldırır, kafasına sıktırırım. Bunu yok et ve sonrasında da sana 200 bin lira vereceğim’ dedi.

Sonra ben Narin Güran'ın cesedini alıp çuvala yerleştirip arabamla dereye götürüp gömdüm.

Salim Güran bana, 'Gerekirse cesedi parçala sonra dereye at’ dedi. Ancak ben Narin’i kesinlikle öldürmedim.”

İLGİLİ HABERLER