Sinan Ateş Cinayeti Davasında Son Dakika: Selma Ateş Saldırıya Uğradı

Sinan Ateş suikastı davasında duruşmaya mola verildiği dakikalarda, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş saldırıya uğradı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 2022 yılında Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Sinan Ateş suikastı davasında 12'si tutuklu, toplamda 22 sanık yargılanıyor. Sincan Cezaevi Kampüsü'nde Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından devam eden yargılanma sürecinde bugün yeni bir duruşma gerçekleşti. Duruşmaya sanıklar, müşteki Ateş'in ailesi ve avukatlar katıldı.

Ayşe Ateş Duruşma Arasında Saldırıya Uğradı

Tutuklu sanıklardan Suat Kurt'un avukatı müvekkili Kurt ile görüşmek istedi, ancak jandarma bu talebe izin vermedi. Duruşma öncesi yaşanan bu tatsızlık sırasında, sanık Kurt, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak küfür ve hakaretlerde bulundu. Mahkeme heyeti salona geldiğinde, sanık Kurt ile avukatının görüşmesine izin verildi. 

Sinan Ateş suikastı davasının bugün görülen duruşmasında, heyet karar için kısa bir ara verdi. Bu sırada bahçeye çıkan merhum Sinan Ateş'in ailesine saldırıldı.

Bir kişinin abla Selma Ateş ve eş Ayşe Ateş'e fiziksel saldırıda bulunduğu anlar kameralara yansıdı. Neyse ki, saldırgan durduruldu. Ateş ailesi olaya tepkisini gösterirken, Selma Ateş oradan ayrıldı. Saldırgan gözaltına alındı.

İLGİLİ HABERLER