Teoman'dan 'Irkçılık' Açıklaması: "Norveçli Çocuk Görseler Harika, Suriyeli Görünce Mahvoluyorlar"

Ünlü şarkıcı Teoman, Suriyeli sığınmacılarla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. İşte, Teoman'dan çarpıcı açıklamalar!

Açık sözlülüğü ile tanınan ünlü şarkıcı Teoman, son röportajında Türkiye'deki sığınmacılarla alakalı görüşlerini belirtti. Beyoğlu ilçesinde yaşamaya ve gezmeyi çok seven Teoman, "İstiklal Caddesi başta olmak üzere Beyoğlu'nun Arap kültürüne uygun bir tüketim alanı haline getirilmesinden rahatsızlık duyulduğunu görüyorum" dedi.

Norveçli Çocuk Görseler ‘Harika’, Suriyeli Görünce Mahvoluyorlar

Teoman, 'İnsanların Norveçli sarışın bir çocuk gördüğünde "Ne harika!" dediğini, ancak Suriyeli kara kuru çocuklarla karşılaştıklarında mahvolduklarını' fark ettiğini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı, bu kesimin Türkiye'deki Suriyelilerden rahatsız olmasına karşın çoğunun İngiltere'ye yerleşmek istemesini çelişkili bulduğunu söyledi. Teoman, "Bana göre 'Her yer Arap oldu' demek ırkçılıktır" diye konuştu.

Sığınmacıların Türkiye'de doğan çocuklarını ülkelerine geri göndermenin ise vicdansızlık olacağını belirten Teoman, Türkiye'ye aşırı göçten rahatsız olduğunu ve bu işlerin plansız yapıldığını söyledi.

Teoman’ın vermek istediği mesaj: İnsanların yaşadığı çelişki oldu. Doğu ve Batı arasındaki ayrım günümüz Türkiye’sinde, özellikle İstanbul gibi illerde oldukça baskın. 

Teoman’ın fikirlerine katılıyor musunuz? Bu konuda siz neler söylemek istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER