Mersin Devlet Opera ve Balesi 2024-25 Sezonunu Muhteşem Bir Konserle Açtı

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 2024-2025 sezonuna görkemli bir açılış konseriyle başladı.

Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde düzenlenen konser, Anıl Aydın'ın yönettiği koro eşliğinde Tulio Gagliardo Varas tarafından yönetildi. Performansın koreografisi Ender Üçdemir, kostüm tasarımı Hatice Kaptı, ışık tasarımı Tari Deniz ve video ve projeksiyon çalışması Umut Sinan Özdemir tarafından yapıldı. Etkinliğin genel yönetimi MDOB Sanat Yönetmeni ve Yöneticisi Serbülent Biçer tarafından yönetildi.

Yıldız Sanatçılar ve Bale Soloları İzleyicileri Büyüledi

Konserde Ecem Yazoğlu, Simge Büyükedes, Sevinç Demirağ, Nihan Çetin Aydın, Asude Karayavuz, Bülent Bezdüz, Aydın Üstünk, Mehmet Ali Tutar ve Tuncay Kurtoğlu'nun da aralarında bulunduğu etkileyici bir vokal kadrosu sahne aldı. Risa Ochiai, Yukiko Ito, Tugay Ak, Burak Serkan Cebeci, Yusuf Ozan Demirbaş, Meltem Ayar ve Jonghee Park'ın seslendirdiği bale soloları, zarif hareketleriyle izleyenleri büyüledi.

Mersin Devlet Opera ve Balesi orkestrası, korosu ve bale sanatçıları, etkinlikte güçlerini birleştirerek tüm katılımcılar için gerçek anlamda sürükleyici bir deneyim yarattılar.

Açılış Konserine Önemli Konuklar Katıldı

Etkinliğe sanatseverlerin yanı sıra Mersin Valisi Yardımcıları Murat Çağrı Erdinç ve Ahmet Gazi Kaya ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer gibi önemli isimler de katıldı.

Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin sezona muhteşem bir başlangıç yaparak kültür ve sanat severleri etkiledi. 

İLGİLİ HABERLER