Reyting Sonuçları 8 Ekim 2024 Salı: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

8 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Bahar, Bir Gece Masalı, Mehmed: Fetihler Sultanı, MasterChef gibi programların yayınlandığı Salı günü reyting birincisi belli oldu. İşte, Total, AB ve ABC’de reyting sıralamasına giren ilk 10 program!

Reyting sonuçları 8 Ekim 2024 Salı günü en çok en izlenen programları ortaya çıkardı. ATV, Show TV, Star TV, NOW, Kanal D, TRT 1 ve TV8’de dün yayınlanan programlar reyting birincisi olmak için yarıştı. Dün ekranlarda Bahar, Bir Gece Masalı, Düşüş, Eyvah Eyvah, Mehmed: Fetihler Sultanı, Kızıl Goncalar (tekrar) ve MasterChef Türkiye gibi programlar yer aldı.

Salı günü Total, AB ve 20+ABC1 izleyici gruplarında en çok izlenen ilk 10 program belli oldu. Salı reyting sıralamasına göre en çok izlenen programlar TİAK tarafından açıklandı. İşte, reyting sonuçları 8 Ekim 2024!

Reyting Sonuçları 8 Ekim 2024 Salı

TİAK'ın ölçümleri ile dün televizyon kanallarında en çok izlenen programlar açıklandı. 8 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Salı günü televizyon kanallarında en çok izlenen 10 yapım bu sabah yayımlanan reyting sıralaması ile ortaya çıktı. Peki, dünün reyting birincisi kim oldu? 

Reyting sonuçları 8 Ekim 2024 Salı sıralamasına göre dünün en çok izlenen programı…

Tüm kategorilerde “Bahar” 1. oldu.

Reyting Sıralaması 8 Ekim 2024 Salı

8 Ekim Reyting Sonuçlarına göre; Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde ilk 10’a giren programların sıralaması şöyle oldu…

TOTAL

AB

20+ABC1

İLGİLİ HABERLER