Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar Dizi Ekibi İlk Kez Bir Araya Geldi

"Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar" dizisinin oyuncu ekibi, okuma provası için ilk kez bir araya geldi. İşte, dizinin konusu ve oyuncu kadrosu!

NOW'da yakında izleyicilerle buluşacak olan "Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar" adlı dizinin oyuncuları, okuma provasında ilk kez bir araya geldi. Kadroya daha sonra Meryem Uzerli de dahil olacak. İşte, dizinin oyuncu kadrosu ve konusu...

Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar

Fırat Çelik, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Nilsu Berfin Aktaş'ın başrollerini paylaşacağı MedyYapım imzalı yeni dizinin yönetmenliğini Bahadır Karataş, senaristliğini ise Hande Altaylı üstleniyor.

Devrim Yakut, Denise Capezza, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt gibi birbirinden başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizinin hazırlıkları devam ediyor. 

Dizinin önümüzdeki günlerde İstanbul'da sete çıkması ve Ekim-Kasım aylarında başlaması bekleniyor.

Hikayesi 1912'de başlayan Şakir Paşa Hanedanı Mucizeler ve Skandallar aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi'nin sıra dışı yaşamları ve ilişkilerini ekrana taşıyacak.

İLGİLİ HABERLER