Ünlü Dizilerin Senaristi Can Sinan Tekgündüz Vefat Etti

'İffet', 'Tatar Ramazan', 'O Hayat Benim', 'Dilek Taşı' gibi unutulmaz dizilerin senaristi Can Sinan Tekgündüz vefat etti.

47 yaşındaki senarist Can Sinan Tekgündüz, bir süredir karaciğer hastalığı sebebiyle tedavi görüyordu. Sinema ve televizyon dünyasının usta kalemlerinden Tekgündüz'ün, tedavi gördüğü Medikal Park Hastanesi'nde bu sabah vefat ettiği öğrenildi. Hastalığını yakın çevresinden sakladığı için Tekgündüz'ün vefat haberini alan arkadaşları büyük bir şok yaşadı.

Hamdi Alkan, yakın dostunun vefat haberini böyle duyurdu: "Can dostumuz, birlikte gülüp birlikte ağladığımız, sinema ve televizyon dünyamızın başarılı senaristlerinden Can Sinan Tekgündüz’ü geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi gördüğü hastanede kaybettik. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz. Cenaze detaylarını netleşince duyuracağız."

Dilek Taşı, Tatar Ramazan, O Hayat Benim, İffet ve Kanunsuz Topraklar gibi sayısız projeye imza atan Can Sinan Tekgündüz'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İLGİLİ HABERLER