Arka Sokaklar'ın Ayla'sıydı! Filiz Taçbaş Yamaçtan İnerken Düştü! İşte Usta Oyuncunun Sağlık Durumu

Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde rol alan usta oyuncu Filiz Taçbaş, Bingöl’de yamaçtan inerken düştü. Apar topar ameliyata alınan Taçbaş’ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi.

Arka Sokaklar’ın Ayla’sı olarak hafızalara kazınan Filiz Taçbaş Bingöl'ün Kiğı ilçesinde feci bir kaza geçirdi. Yamaçtan inerken ayağı kayıp düşen 60 yaşındaki usta oyuncunun ayak bileği ters dönerek iki yerinden kırıldı. Taçbaş, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Apar topar ameliyata alınan Taçbaş'ın son sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Filiz Taçbaş'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Durumu iyi olan Filiz Taçbaş, ayağına platin ve çivi takıldığını hasta yatağından çektiği bir video ile sosyal medya hesabından paylaştı. 

İşte, usta oyuncunun paylaşımı:

“Elazığ'da doktorlara çok teşekkür ediyorum. Burası Şehir Hastanesi. O kadar güzel bir operasyon yaptılar ki ayağımı resmen yenilediler. Hatta 'diğer ayağımı da yapın' dedim. Ayağıma dokuz çivi çakıldı. Şanssız bir kırık ama ameliyat çok başarılı geçti. Hastanenin tüm personeline teşekkür ediyorum.”

İLGİLİ HABERLER