Ayşe Nazlı Yumlu Kimdir? Nilüfer ve Reha Muhtar'ın Evlat Edindiği Ayşe Nazlı Neden Gündemde?

Deniz Uğur’un ‘Çocuğumu Nilüfer ve kızı Ayşe kaçırdı’ açıklamasının ardından, Nilüfer ve Reha Muhtar’ın evlatlık kızı Ayşe Nazlı Yumlu kimdir sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Duayen spiker-sunucu Reha Muhtar’ın bugün hastaneye kaldırılmasının ardından, kendisini ziyaret edenler arasında eski sevgilisi şarkıcı Nilüfer ve Nilüfer ile evlat edindikleri Ayşe Nazlı Yumlu da vardı. Reha Muhtar’ın oyuncu Deniz Uğur ile evliliğinden doğan ikizleri de Uğur’la birlikte ziyaretçiler arasında yer aldı.

Ayşe Nazlı Yumlu Olayı Ne?

Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın Nilüfer ve Ayşe Nazlı tarafından hastaneden kaçırılıp alıkonulduğunu açıklamış ve suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı, bu iddialara karşı sessizliğini korumuştu.

İddiaların odağındaki ‘çocuk kaçırdığı’ söylenen Ayşe Nazlı Yumlu kimdir? Ünlü sanatçı Nilüfer ve Reha Muhtar’ın aşk yaşadığı dönemde evlat edindikleri Ayşe kimdir?

Ayşe Nazlı Yumlu Kimdir?

22 Temmuz 2000 tarihinde dünyaya gelen ve 4 aylıkken yuvadan alınarak ünlü şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlat edinilen Ayşe Nazlı'nın manevi babası Reha Muhtar'dır. Nilüfer ve Reha Muhtar, 2001-2003 yılları arasında aşk yaşamıştır. Eğitimine İngiltere'deki bir okulun psikoloji bölümünde devam eden Ayşe Nazlı Yumlu'nun biyolojik ailesi hakkında bir bilgi paylaşılmamıştır.

İLGİLİ HABERLER