Bebeğini Kaybeden Ece Seçkin: "Bilmenizi İstemezdim"

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yaz başında 2 aylık hamile olduğunu öğrenmişti. Ancak daha sonra bebeğini kaybeden Seçkin'den açıklama geldi.

32 yaşındaki ünlü popçu Ece Seçkin, 2021 yılında Çağrı Terlemez ile hayatını birleştirmişti. 2024 yılının yaz başında 2 aylık hamile olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı, kısa bir süre sonra ilk kez tadacağı annelik duygusundan mahrum kaldı. Bir anda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Seçkin, bebeğini kaybettiğini öğrendi. Ameliyat geçiren Ece Seçkin, bir süre konserlere çıkmamıştı. 

Allah’ın Dediği Olur

Yaşadığı rahatsızlığın iç yüzünü henüz açıklayan Seçkin, bu süreçte kendisine ulaşarak durumunu soran herkese teşekkür etti. 

"Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık, bu durumu açıklamak istemezdim. Bu durumu bilmenizi istemezdim" sözleriyle sevenlerine seslendi. Seçkin'in o anlarda duygularına hâkim olamadığı görüldü.

Bebeğini kaybetmesinin kendisini çok yıprattığını belli eden ünlü popçu, "Allah'ın dediği olur. Her şeyin vardır bir sebebi. Hayatımın en kötü yazıydı. Derinden sarsıldık." ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER