Bebek Beklediğini Açıklamıştı! Neslihan Atagül’den Tatil Pozları Geldi

Meslektaşı ve eşi Kadir Doğulu ile ilk bebeklerini bekleyen Neslihan Atagül'den yeni kareler geldi. Güzel oyuncunun tatil pozlarına beğeni yağdı.

32 yaşındaki başarılı oyuncu, yeni sezonda 'İşgal Günlerinde Aşk' dizisinin Rus Vera'sı olacak ve uzun zaman sonra hayranlarını heyecanlandıran bir projeyle ekranlara dönecekti. Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde 3 aylık hamile olduğunu duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından, güzel oyuncu başrolde yer alacağı diziden ayrıldı.

Sosyal medya hesabından sıkça paylaşım yapan Atagül, hamileliğini açıkladıktan sonra ilk kez yeni fotoğraflar paylaştı. Instagram hesabından paylaştığı tatil pozlarına binlerce beğeni geldi.

Neslihan Atagül ‘Bebeğiyle’ İlk Tatilinde…

Fatih Harbiye dizisinde tanışıp aşık olan ünlü çift, 8 yıldır evli. İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Doğulu-Atagül çiftinin bebek müjdesi tüm hayranları sevinçten çılgına döndürdü. 

Mutlu ve iyi olduklarını belirten güzel oyuncu, şu sıralar eşiyle birlikte Kuşadası'nda deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Neslihan Atagül'ün siyah elbiseli gün batımı fotoğrafları sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni aldı.

İLGİLİ HABERLER