Deha ile Teşkilat Pazar akşamları kozlarını paylaşacak! Aras Bulut İynemli ve Tolga Sarıtaş kankalığı büyük savaş verecek

Aras Bulut İynemli’li ‘Deha’ dizisi ile Tolga Sarıtaş’lı ‘Teşkilat’ dizisi 22 Eylül’den itibaren Pazar akşamları ekrana gelecek. Reyting yarışı, sıkı dostların ilişkisini etkileyebilir…

TRT 1'in Tims&B imzalı dizisi Teşkilat, 22 Eylül Pazar akşamı 5'inci sezonuyla başlıyor. Show TV'nin Ay Yapım imzalı Deha dizisi de aynı gün yayın hayatına başlıyor. Teşkilat'a bu sezon Yüzbaşı Altay rolüyle Tolga Sarıtaş dahil oldu. Sarıtaş'ın meslektaşı ve yakın dostu Aras Bulut İynemli ise Deha'nın Devran'ı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Deha ve Teşkilat Rekabeti İki Dostun İlişkisini Etkiler Mi?

Deha'nın yayın günü tıpkı İçerde ve Çukur dizileri gibi Pazartesi olacaktı. Ancak Ay Yapım son 3 sezondur reyting rekoru kıran Yargı dizisinin yayın günü olan Pazar'ı Deha için uygun gördü. 

Peki, aynı gün ekrana gelecek olan Deha ile Teşkilat nasıl reytingler alacak? Dizilerinin bu rekabeti, başrol oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Tolga Sarıtaş gibi iki yakın dostun ilişkisini nasıl etkileyecek?

Şimdi oyuncuların fanları ve diziseverler, bu iki durumun yakın takipçisi olacak.

İLGİLİ HABERLER