Demet Akalın 'Bedavacı' Dediği Kiracısını Evden Çıkarmanın Yolunu Sosyal Medyada Arıyor

Ünlü şarkıcı-sunucu Demet Akalın’ın kiracısıyla başı dertte. ‘Bedavacı’ dediği kiracısını evden çıkarmak için sosyal medyaya başvuran Akalın’ın son paylaşımı yine gülümsetti.

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıklar ünlüler dünyasında da yaşanıyor. Her paylaşımıyla gündem olan ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın da kiracısıyla başı dertte. Uzunca bir süredir sosyal medyadaki takipçileriyle bu konuda dertleşen Akalın, bu kez de 'Bedavacı' diye tabir ettiği kiracısını evden çıkarmak için takipçilerine danıştı.

"Kiracıyı Çıkartırsam 1 Sene Öğrenciyi Bedava Oturtacağım"

Demet Akalın, 8.000 TL'ye evini kiraya verdiği kiracısıyla uzun süredir sorunlar yaşıyordu. Ünlü şarkıcı, mankenlik yaptığı yıllarda kazandığı parayla bir ev satın aldığını, o evde oturan kiracısının 8.000 TL'lik kira bedeli yerine 5.000 TL ödediğini canlı yayında anlatmıştı.

"Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! Bugün dört kişi bir yere gidiyorsun, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adamın ukalalığına bak, emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." diyerek takipçilerine dert yanan Akalın, son paylaşımıyla yine gülümsetti.

Kiracısını evden çıkartmak istediğini belirten 52 yaşındaki popçu, "Nasıl yaptınız? Ben de benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum. Üstelik bir öğrenciyi bedava oturtacağım 1 sene" sözleriyle gündem oldu.

İLGİLİ HABERLER