Demet Akalın’dan 'İdam' Çıkışı! Narin ve Tüm Kayıp Çocukların Sesi Oldu

Diyarbakır’da 10 gün önce kaybolan Narin Güran olayı Türkiye’yi derinden sarstı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan gelen ‘idam’ yorumu olay yarattı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran halen aranıyor. Türkiye tek yürek, Narin'den gelecek güzel haberi beklerken, binlerce kişi sosyal medyadan konuya dair düşüncelerini dile getiriyor. Toplumda infial yaratan olaylara ateş püsküren ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu kez de kayıp Narin ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Kendisi de küçük bir kız çocuğu annesi olan Akalın, Narin ve benzer vakalarda 'idam' cezasının uygulanması gerektiğini, idamın Türkiye'ye geri gelmesinin şart olduğunu belirtti. O paylaşıma binlerce yorum geldi. Ünlü şarkıcının idam çıkışı sosyal medyayı ikiye böldü.

İdam Cezası Olsaydı O Kadar Kolay Olmazdı Bu İşler…

Narin Güran'ı kaçıran ve alıkoyan kişinin bir aile ferdi olduğu ihtimali gitgide güçlendirirken, Türkiye'de çocukların yaşadığı bu tarz dehşet verici olaylar başta anneleri olmak üzere birçok vicdanlı kalbi rahatsız ediyor. 

Bir kız çocuğu annesi olan Demet Akalın, Narin olayıyla ilgili üzüntüsünü dile getirdiği paylaşımında 'idam' cezasına değindi. İşte, Akalın'ın o mesajı:

"Ah düşünmek bile istemiyorum!! Aklımdan geçiremiyorum bile... 'Şahane bir hayatımız vardı' diyor baba ah. Hiç tadım yok şu kız bi bulunsa. İdam cezası olsaydı bu kadar kolay olmazdı bu işler..."

Bu paylaşımı gören kullanıcılardan bazıları Akalın'ı destekledi. Bazı kişiler idamın çözüm olmayacağını savundu.

İLGİLİ HABERLER