Ertan Saban’dan Tamer Karadağlı’nın Açıklamasına Flaş Yorum: ‘Şerefsizliktir’

Oyuncu Ertan Saban, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın bazı oyuncuların çalışmadan maaş aldıklarını sözleri sorulunca, flaş bir yorumda bulundu.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, bazı oyuncuların kuruma bağlı olmasına rağmen sadece popüler dizi ve filmlerde, reklamlarda oynadığını, 15 sene boyunca devlet tiyatrolarında çalışmadan para almaya devam ettiklerini belirtmişti. "Lale devri bitti" diyen Karadağlı, çalışmadan para alan oyuncuların çok az olduğunu ve bunların istifa ettiğini de sözlerine eklemişti. 

“Çalışmadan Para Almak Şerefsizliktir”

Tamer Karadağlı'nın bu açıklamaları sanat dünyasında bomba etkisi yaratmış, bu açıklamalara ilk yorum ünlü oyuncu ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan gelmişti. Beşikçioğlu, "Lale Devri’ni nasıl yorumladığına bağlı, ancak Devlet Tiyatroları 20 yıldır Lale Devri değil, gerileme dönemi yaşıyor" diye yorumda bulunmuştu.

Karadağlı'nın açıklaması sorulan bir diğer ünlü isim şu sıralar Kötü Kan'da rol alan oyuncu Ertan Saban oldu. Devlet tiyatrosu oyuncusu Saban, Karadağlı'nın açıklaması sorulunca, "Çalışmadan para almak şerefsizliktir" sözleriyle tepki gösterdi.

İLGİLİ HABERLER