Hakemlikten Atılan Elif Karaarslan Seksi Videolarını Paylaşarak Kendine Yeni Bir Kazanç Kapısı Buldu!

Cinsel ilişki görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından hakemlikten ömür boyu men edilen 24 yaşındaki Elif Karaarslan, kendine yeni bir kazanç kapısı buldu. Karaarslan, sosyal medya hesabından ücretli abonelik başlatarak, seksi videolarını 59,99 TL’den paylaşıyor…

TFF geçtiğimiz gün hakem Elif Karaarslan ile hakem gözlemcisi Orhan Erdemir'in cinsel ilişki videosu nedeniyle, iki ismi de ömür boyu meslekten men etmişti. Bu gelişmenin ardından suçlamaları reddeden eski hakemin sosyal medya hesabı adeta patlama yaşamıştı. Günde 10 bin yeni takipçi kazanmaya başlayan 24 yaşındaki Elif Karaarslan, kendine bu alanda yeni bir kazanç kapısı buldu.

59,99 TL'ye Seksi Videolarını Paylaşıyor

Yurt dışında çok popüler olan bazı siteler ve uygulamalardaki gibi, TikTok, YouTube, Instagram, X gibi platformlarda da ücretli abonelik sistemi mevcut. Hakemlikten atılan Elif Karaarslan da sosyal medya hesabından ücretli abonelik dönemini başlattı.

Instagram'dan yaptığı her paylaşımla beğeni rekoru kıran Karaarslan'ın, ayda 59,99 TL'ye başlattığı abonelikte, ücreti ödeyen takipçiler, genç kadının seksi videolarını izleyebilecek.

İLGİLİ HABERLER