Halil İbrahim Ceyhan’dan Bomba Anlaşma!

Yeni sezonda NOW'ın 'Leyla' dizisinde rol alacak olan Halil İbrahim Ceyhan, sürpriz bir projeyle daha hayranlarının karşısına çıkacak.

Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisiyle çıkış yapan ve o dönem partneri Sıla Türkoğlu ile harika bir uyum yakaladıktan sonra şöhret basamaklarını hızla tırmanan Halil İbrahim Ceyhan, yeni projelere imza atıyor.

Leyla Dizisi, Son Bilet Filmi ve Yeni Reklam Anlaşması

42 yaşındaki yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz sezon NOW'ın Kirli Sepeti dizisinde rol almıştı. Kanalın yeni sezona hazırladığı Leyla dizisiyle anlaşan Ceyhan, burada Gonca Vuslateri'nin partnerini canlandıracak.

Sosyal medyada neredeyse her gün trendler listesine giren başarılı oyuncu, Son Bilet adlı sinema filminin de çekimlerini tamamladı.

Ceyhan, 18 Eylül'den itibaren her Çarşamba 'Leyla' dizisinde 'Tufan' karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Öte yandan, ünlü oyuncudan dev bir anlaşma haberi de geldi.

Ceyhan, Bisse tekstil markasıyla el sıkıştı. İngiliz kraliyet ailesini giydiren Bisse, Türkiye'de yalnızca Sakıp Sabancı ile marka yüzü olarak çalışmıştı.

Halil İbrahim Ceyhan, Bisse reklamlarında çok yakında boy gösterecek.

İLGİLİ HABERLER