Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Hayatını Kaybetti! Alp Kavasoğlu Neden Öldü?

Ünlü isimlerin makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefat haberi camiada büyük bir şok etkisi yarattı. Peki, Alp Kavasoğlu neden öldü?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un intihar ederek hayatını kaybetmesinin şokunu atlatamamışken, az önce bir ünlü ismin daha vefat haberi geldi. Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti. Acı haberi Kavasoğlu'nun yakın dostu Fezi Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Peki, Alp Kavasoğlu neden öldü, Alp Kavasoğlu kimdir?

Alp Kavasoğlu Kimdir? Alp Kavasoğlu Neden Öldü?

Adriana Lima, Cara Delevingne gibi dünyaca ünlü model ve sanatçılarla da çalışan Kavasoğlu, Türkiye’nin önde gelen oyuncu, model, şarkıcı ve sosyetik isimlerinin de makyörüydü.

Ünlü makyaj sanatçısı Fezi Altun'un paylaşımıyla öğrenilen vefat haberi camiayı ve Kavasoğlu'nun sevenlerini yasa boğdu. 43 yaşında vefat eden Alp Kavasoğlu'nun sosyal medya fenomeni Kübra Aykut ile aynı gün hayatını kaybetmesi akıllara Kavasoğlu'nun da intihar edip etmediğini getirdi. Ancak Kavasoğlu intihar etmedi. Henüz ölüm sebebi açıklanmazken, Fezi Altun, yakın dostu ve meslektaşı olan Kavasoğlu'nun cenaze bilgilerini paylaştı.

Bugün Üsküdar Şakir’in Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından ikindi sonrası Alp Kavasoğlu son yolculuğuna uğurlanacak. Alp Kavasoğlu’nun Karacaahmet mezarlığında toprağa verileceği açıklandı.

İLGİLİ HABERLER