MasterChef Adana Bölümü: Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’te haftanın 3. dokunulmazlık oyunu Adana’da oynandı. Peki, kazanan hangi takım oldu? İşte, kazanan takım ve eleme adayları!

MasterChef Adana bölümü büyük bir heyecan içinde geçti. Danilo, Mehmet ve Somer şeflerle birlikte mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları Adana’da dış çekimdeydi. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu Adana’da oynandı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı 18 Ekim 2024 Cuma? MasterChef eleme adayları kimler oldu 18 Ekim 2024 Cuma? İşte gecenin özeti…

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı 18 Ekim 2024 Cuma?

Bu hafta mavi takım kaptanı Semih ve kırmızı takım kaptanı Muratcan oldu. Haftanın ilk dört eleme adayı ise Onur, Eda, Nigar ve Akın oldu. 18 Ekim Cuma akşamı yayınlanan bölümde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu Adana yemekleri üzerine oynandı. Adana’da çekilen yeni bölümde renkli anlar yaşandı. Peki, MasterChef Adana bölümünde takım oyununu kim kazandı?

Haftayı 2-0 skor ile kırmızı takım önde götürüyor. Son dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı 18 Ekim 2024?

Şeflerin isteğiyle Adana yemekleri hazırlandı.

Yüksük Çorbası

Peynirli Sıkma

Sarımsaklı Köfte

Adana Kebap

Taş Kadayıf

Yemeklerini 7 konuk tattı ve puanladı. 45 dakikalık yarışın sonunda İstanbul’daki stüdyoya dönüldü. Peki, MasterChef eleme adayları kimler oldu 18 Ekim 2024?

3. dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı.

MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu 18 Ekim 2024 Cuma?

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oynadı.

Bu turda en başarılı isimler Emre, Erim, Kerem ve Ezgi oldu. Bireysel dokunulmazlığı Ezgi kazandı.

Ezgi'nin seçimiyle 5. eleme adayı Nevzat oldu. Takım oylaması sonucu 6. eleme adayı Emre oldu.

Bu haftanın eleme adayları Onur, Eda, Nigar, Akın, Nevzat ve Emre oldu.

İLGİLİ HABERLER