MasterChef Balkan Yemekleri Oyununu Kim Kazandı? 19 Eylül Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’te ‘Balkan Yemekleri’ konseptinde oynanan haftanın 3 dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayları belli oldu. İşte, detaylar!

MasterChef Türkiye’de bu gece şefler 3 dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım yarışmacılarından ‘Balkan Yemekleri’ konseptini hazırlamalarını istedi. Begova, Boşnak Mantısı, Brudet, Elbasan Tava, Kaymaçina, Patatnik, Pljeskavica yemeklerini en başarılı şekilde hazırlayan yarışmacılar takımına bir puan kazandırdı. Bu etabın sonunda 3 dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu.

Ardından kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Gecenin sonunda iki isim daha eleme potasına gönderildi. 

Peki, MasterChef 3 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef kim kazandı 19 Eylül 2024 Perşembe?

3. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Begova, Boşnak Mantısı, Brudet, Elbasan Tava, Kaymaçina, Patatnik, Pljeskavica yemeklerinden oluşan ‘Balkan Yemekleri’ konseptinde oynanan takım oyununun kazananı 5-2 Mavi Takım oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’nin son bölümünü kaçıran izleyiciler ‘MasterChef eleme adayları kimler oldu? Sorusuna yanıt arıyor. İşte, bireysel dokunulmazlığın sahibi ve bu gecenin eleme adayları…

Bireysel dokunulmazlık etabında yarışmacılar, hafta boyunca kullandıkları malzemelerle ‘sıfır atık’ konseptinde yaratıcı tabaklar hazırladı.

Yarışma devam ediyor.

Sonuçlar açıklandığında haberimize ekleyeceğiz.

MasterChef’te bu haftanın eleme adayları; Şirin, Kerem, Yudum ve Beyza olmuştu.

İLGİLİ HABERLER