MasterChef Kim Elendi 1 Eylül 2024? MasterChef’e Veda Eden İsim

MasterChef Türkiye'ye 1 Eylül Pazar akşamı veda eden yarışmacı belli oldu.

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye’nin Pazar akşamki bölümünü kaçıran izleyiciler kimin elendiğini merak edip araştırıyor. “MasterChef kim elendi 1 Eylül 2024?” sorusunun yanıtı haberimizin devamında.

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin eleme gecesinde 7 yarışmacıdan ilk turda istediği yemek ‘Bayramiç beyazı’ ile yaratıcı tabaklar oldu. Çanakkale Bayramiç’in özel nektarini Bayramiç beyazı ile bazı yarışmacılar et, bazıları soğuk başlangıç, bir kısmı ise tatlı hazırladı. İlk turdan başarıyla üst kata çıkan isimler bu hafta elenmekten kurtuldu. İkinci tur oyunu sonunda elenen yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef kim elendi 1 Eylül 2024 Pazar? MasterChef’e kim veda etti?

MasterChef Kim Elendi 1 Eylül 2024?

Nigar, Beyza, Çağlar, Akın, Zübeyde, Nevzat ve Semih’in potada olduğu eleme gecesinde ilk tur sonunda en başarılı yarışmacılar, kendini elenmekten kurtardı. Bu isimler; Semih, Nigar ve Nevzat oldu.

İkinci tura kalanlar ise Beyza, Çağlar, Akın ve Zübeyde oldu. İkinci etapta şeflerin istediği yemek ise ‘Mehmet Şef'in özel tarifi' oldu. Peki, bu dört isimden kim yarışmaya veda etti?

Gecenin sonunda en başarısız tabağı yaparak MasterChef'e veda eden Çağlar oldu.

İLGİLİ HABERLER