Melisa Sözen'den Tepkiler Üzerine Dizi Açıklaması!

Fransız dizisindeki rolü nedeniyle eleştirilen Melisa Sözen, sosyal medyada açıklama yaptı.

Fransız dizisi ‘Le Buerau des Legendes’deki rolü nedeniyle eleştirilen Melisa Sözen, sosyal medyada bir açıklama yaptı. Dizide ‘Esrin’ adında bir ajanı canlandıran Sözen, kendisine yönelik eleştirileri ‘zorbalık’ olarak nitelendirdi.

Açıklamasında, dizinin 2015 çıkışlı ve Fransa'nın en ünlü polisiye dizisi olduğunu belirten Sözen, rol aldığı sezonun 2017'de yayınlandığını ve DEAŞ'la savaşan çift taraflı bir ajanı oynadığını vurguladı. Sözen, dizinin herhangi bir terör örgütünün övmediğini ve eleştirilerin haksız olduğunu ifade etti.

Sözen, sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi: “25 yıldır oyunculuk yapıyorum ve kötü niyetli eleştiriler, haksızlıklar, hakaretler benimle birlikte büyüdü. İnternet zorbalığı ile karşılaşma konusunda kalın bir derim var. Ancak gençlerin ve hassas dönemlerdeki insanların bu zorbalıkla başa çıkması neredeyse imkansız. Bu yüzden, bilgiyi ve kaynakları doğrulama gerekliliğine dikkat çekiyorum.”

Sözen, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Bilginin doğruluğunu ve kaynağını kontrol etmeden inanmak çağımızın kara deliklerinden biri. Linç kültürü de öyle. Bu süreçte kendi aklımızı ve bilgimizi kullanmayı öğrenmeliyiz. Bu tuhaf olaylardan çıkarabileceğimiz ders, bilgiye sahip çıkmak ve duygusal şiddeti reddetmektir.”

İLGİLİ HABERLER