Son Dizisi Sürpriz Final Yaptı: Burcu Özberk Ekranlara Geri Dönüyor

Burcu Özberk bundan önce Ruhun Duymaz dizisiyle izleyicilerin karşısına geçti. Reyting sonuçları çok iyi olmayan dizi erken bir finalle ekranlara veda etti. Şimdi Burcu Özberk'in yer aldığı yeni proje ortaya çıktı.

Burcu Özberk, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle oyunculuğa ilk adımını gerçekleştirdi. Güzel oyuncu son olarak ise Ruhun Duymaz dizisiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşıyordu. Dizi, reyting beklentilerini karşılayamayınca ekrana erken veda etmek durumunda kaldı.

Burcu Özberk bir süredir ekranlardan uzak kaldı. Uzun zamandır güzel oyuncunun yeni projesi merak ediliyordu. Şimdi ise Özberk, Atv'de yeni yayınlanmaya başlayacak ‘Dönüş’ adlı diziyle kameralar karşısına güçlü bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

03 Medya imzalı dizinin çekimleri Bursa'da gerçekleştirilecek. Dizi, HÜlya Bilban tarafından yazıldı ve yine yönetmen koltuğunda da kendisi oturuyor. Burcu Özberk ise dizide Bursa'ya Asayiş Şube Müdürü olarak atanmış Leyla karakterine hayat veriyor.

İLGİLİ HABERLER