Ünlü Sunucu Ayşenur Yazıcı Yoğun Bakımda! Ayşenur Yazıcı Kimdir?

1990'lı yılların ünlü sunucusu Ayşenur Yazıcı yoğun bakımda! Peki, Ayşenur Yazıcı'nın rahatsızlığı nedir? Ayşenur Yazıcı kimdir?

1990-1997 yılları arasında aktif olarak program sunuculuğu yapan Ayşenur Yazıcı'nın yoğun bakımda olduğu, oğlu Kerem Kürşat Yazıcı'nın sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı. 2 gündür hastanede yoğun bakımda yatan Yazıcı'nın hastalığı nedir?

Ayşenur Yazıcı Hastalığı Nedir?

Yazıcı'nın kan grubunun AB Rh+ olması nedeniyle kan bulmakta zorluk çekildiği öğrenildi. 3 ünite kanın Başkent Üniversitesi Anadolu yakasındaki hastaneye acilen ulaştırılması bekleniyor. "Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var" diyen Kerem Kürşat Yazıcı, annesi için yardım çağrısında bulundu. Ünlü sunucunun hastalığının ne olduğu açıklanmadı

Ayşenur Yazıcı Kimdir?

Türk sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı, 13 Eylül 1958 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi.  Fransa’nın Lyon şehrinde Rhone Akademisi'ni bitiren Yazıcı; sahne sinema sanatları ve kozmetoloji eğitimi de aldı. TRT'de meslek hayatına başlayan Yazıcı, Christian Dior, Printemps Mağazaları gibi kurumlarda çeşitli görevlerde bulundu. 1984-86 yılları arasında evli kalan Ayşenur Yazıcı'nın 1986 doğumlu Kerem adında bir oğlu vardır. 1989-96 yılları arasında Cem Yazıcı ile evli kalmıştır.

"Türkçeyi en iyi kullanan spiker" ödüllü yazıcı, spiker, program sunucusu, köşe yazarlığı, kitap yazarlığı gibi görevlerde bulunmuştur.

İngilizce ve Fransızca bilen Ayşenur Yazıcı 66 yaşında rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alındı.

İLGİLİ HABERLER